Service

 


Personalul nostu calificat cu experienta in domeniul radiocomunicatiilor si laboratorul nostru echipat cu toata aparatura de test necesara instalarii, mentenantei si reparatiilor echipamentelor de emisie-receptie ne recomanda ca o alegere de incredere in rezolvarea problemei dumneavoastra.

Investitia noastra in aparatura de test de inalta performanta, la standarde militare, garanteaza corectitudinea masuratorilor efectuate si au un impact direct asupra deciziilor ce urmeaza a fi facute de inginerii nostri in remedierea problemelor. O precizie ridicata impreuna cu o consistenta buna a datelor colectate in timpul masuratorilor este critica pentru eliminarea eficienta a cauzei defectului aparut.

In cele mai multe cazuri, simpla reparatie facuta "pe graba" duce la reaparitia in scurt timp a defectului, de aceea experienta ne-a invatat sa alocam un plus de resurse si timp pentru identificarea si eliminarea cauzei defectului, astfel incat dupa reparatie acelasi defect sa nu mai apara din nou.

Service statii radio Oradea, Bihor

Persoana de contact:
ing. Andrei Radu Pop
Telefon: 0723829610
Info.
Locatia atelierului nostru este situata la aprox 4km de Oradea la intrarea in Osorhei din directia Cluj-Napoca. Va punem la dispozitie serice-ul nostru de statii radio CB pentru rezolvarea celor mai complexe probleme si defecte, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Cel mai bine echipat service de statii radio CB in Bihor, cu o expertiza de peste 10 ani in domeniu.
 

Service Oradea

Contact:

Parcarea Royal60 loc. Osorhei, Jud. Bihor
Telefon: (0723) 829 610

Magazin Statii Radio CB Profesionale || Radio Data Services © 2024